Τηλ 2310249229 | info@mtsmoto.gr

Φιλίππου 72 & Ιασωνίδη Λεωνίδα, 54635 Θεσσαλονίκη

0 - Item

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Σχετικά με μας

ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

και φροντίζουμε να το μεταδίδουμε και σε εσάς. Το όχημα που θα διαλέξετε πρέπει να ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες καθώς και να στέκεται στη δοκιμασία του χρόνου, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες. Γι'αυτό διαλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Kymco, ώστε να μπορούμε να σας το εγγυηθούμε, εγγράφως, με εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Έχουμε στην διάθεση μας μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες αυθεντικών ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Με την MTSMoto ξέρετε με σιγουριά ότι αγοράζετε αυθεντικά εξαρτήματα που φέρουν σφραγίδα ποιότητας. Προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Από την στιγμή που παραλαμβάνετε τη μηχανή σας, γνωρίζετε ότι υπάρχουν άτομα για να βασιστείτε. Με εξιδεικευμένο συνεργείο και μεγάλη πληρότητα σε ανταλλακτικά, επεκτείνουμε την φροντίδα μας πέρα από τις πωλήσεις. Όλα τα μοντέλα καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΡΥΘΜΟΙ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, γι'αυτό και δημιουργήσαμε εργαλεία εύκολης αναζήτησης ανταλλακτικών. Και επειδή συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες εταιρίες κούριερ, θα βρίσκονται στην πόρτα σας από την επόμενη μέρα.